lunes, 5 de febrero de 2018

redacció aitana

EXCURSIÓ VALÉNCIA

Hui hem fet una excursió molt divertida a Valéncia al hemisferi nord.
En la excursió que ha durat tot el dia hem entrat a diversos llocs.EN primer lloc en el autobús ho hem pasat molt bé cantant cançons tots junts.
 Després hem anat a un cinema 3D en el cuál hem vist una pelicula molt divertida i amb molta emoció.Més tard hem entrat a un museu en el cuál hi havien moltes sales cada una especialtzada en una cosa.
Unes de dinosauries altes de experiments,fins i tot un rellotge el cuál cada hora tiraba una bola per el moviment de la terra.
Després hem anat a esmorçar jo tenía coca de xocolata i estaba molt bona.Hem seguit veguent el museu domés una sala ja que era la única sense vore.Després hem anat a dinar jo he menjat un entrepa de pernil i oli boníssim.Seguidament hem anat a la sala de "La electricitat"una sala molt interesant en la cual un home m´hos ha explicat tot molt bé.Després m´he tirat de croqueta per la gespa,
Finalment hem tornat a pujar al autobus en el cuál hem cantat moltes cançons meu he psat molt bé i m´encantaria tornar-ho a repetir junt als meus amics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario