lunes, 11 de junio de 2018

IMPORTANCIA DEL ESPORT-LOLA


LA IMPORTANCIA DEL ESPORT 
LOLA(GANDIA)

A les persones de tot el  món els agrada fer esport. Cada persona fa un esport diferent ja que cada un d’aquest agrada a un tipus de persona.
No obstant això hi ha persones en la societat que no practiquen ningún esport hi això es un problema molt greu ja que influeix en el nostre sistema i en la nostra salut.

Ni ha molts tipus de esports, inclús se han fet esports adaptats per a persones amb una discapacitat de mobilitat, com la boxia, un deport que permet que les persones amb aquest problema tinguen la oportunitat de tindre un deport especialitzat per a ells. Per altra banda hi ha esports que s’han adaptat com el bàsquet o el fútbol.
Però no llevem les persones que no practiquen un esport. Alguns del beneficis de practicar un esport es que disfrutes amb altres persones, companys i entrenadors, a més fa que millores la teua salut. Pases una bona estona disfrutant.
No hi ha un edat limitada per practicar un esport ja que també les persones majors practiquen un com a aficció.

En conclusió pense que els col·legis i les famílies es deurien d’asegurar que els membres de la família i de la classe practiquen un esport.
Una cosa molt important es que els col·legis ajuden perquè hi ha classes de E.F i un xiquet que no practica qualsevol esport port disfrutar amb els seus companys.
Aquest àmbit es molt important a la nostra vida i cal aprendre des de xiquets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario